Arkadehal

Arkadehal

 

Vi har en flot samling af retro arkademaskiner i vores spillehal. Her er noget for både børn og voksne. Nogle af spillene kan spilles alene, mens andre kræver en modstander eller makker.

 

Så kom ud og se om du kan slå din highscore eller udfordre en af dine venner til en omgang air hockey.

 

Vores arkadehal er altid åben, når man booker et arrangement hos os og alle maskiner er free to play. Derudover er nedenstående aktiviteter altid en del af alle vores events.

 

Så er der lidt ekstra at kæmpe om.

Aktiviteter

Herunder kan du finde en oversigt over de stående konkurrencer vi tilbyder i vores arkadehal

Best of the Best

 

Best of the best: Vi har en flot samling af klassiske arkademaskiner og vi kan derfor tilbyde en spændende samling af de mest populærer spil fra arkadehallernes storhedstid. Alle vores maskiner står til rådighed hele arrangementet og de er alle på free to play mode, så det er bare med at spille løs.

 

Vi har alt fra single, two og fourplayer spil til lightgun games og trackball spil.

 

Hvis man slår en af klub rekorderne giver vi et glas gratis sodavand til alle deltagerne.

Champ of the Day

 

Champ of the day: Som en ekstra lille motivation til konkurrencegenet udlover vi et flot lille trofæ til den spiller, der sætter dagens bedste hi-score i et udvalgt spil.

 

Ved booking kan I vælge imellem Ms. Pac-man, Centipede og Galaga. Alle tre spil er gode udfordrende spil, der iægger op til lige at tage en runde mere for at se om man kan komme på hi-score listen.