Introduktion

Asgaard Games Gaming Club

 

Asgaard Games Gaming Club er et enestående tilbud for alle unge og barnlige sjæle på Mors.

 

Vi holder klubaften hver torsdag mellem klokken 18.00 og 22.00 i vores helt egne klublokaler hvor vi tilbyder alt indenfor spil, kreativ hobby og gode kammeratskaber.

 

Vi har en fantastisk spillehal med gaming computere, racersimulatorer og arkademaskiner samt mange andre sjove aktiviteter.

 

Klubbens Formål: Asgaard Games Gaming Club er stiftet for at give børn og unge på Mors nogle nye og spændende fritidsmuligheder.

 

Klubbens Målsætning

 

Vi er først og fremmest en klub hvor alle medlemmerne skal have det sjovt men der skal også være plads til udvikling. Vi arbejder derfor med følgende 4 mål:

 

1) Selvstændighed

- Kan, vil og tør selv.

 

2) Kammeratskab & Ansvarsfølelse

- Udvise respekt for sig selv og andre

 

3) Livsglæde

- Det skal være sjovt at gå i klub.

 

4) Fantasi & Kreativitet

- Glæden ved at skabe og bruge sin fantasi.

 

Pris

Asgaard Games er en nonkommerciel klub som drives af frivillige. Kontigenterne bruges ubeskåret til vedligeholdelse og forbedringer af klubben.

 

Det koster kun 100 kroner for 3 måneders medlemskab eller 15 kroner pr. enkelt aften. Man er selvfølgelig meget velkommen til at kigge ud til en gratis prøvegang.

Aktiviteter

Vi tilbyder mange forskellige aktiviteter i klubben. Fælles for dem alle er at vi har fokus på hygge, spil og kreative aktiviteter. Vi henvender os til alle børn, som er glade for Fantasy og Sci-Fi eller som bare godt kan lide at spille computer med deres venner.

 

Netcafe: Vi har en veludstyret netcafé med mange hundrede forskellige spil tilknyttet klubben. Her kan medlemmerne få mange hyggelige oplevelser sammen med deres kammerater. Computerne bruges også til multimediearbejde

 

Brætspil & Rollespil: Vi har en stor samling af spændende brætspil som klubbens medlemmer kan hygge sig med. Det er også muligt at prøve kræfter med rollespil og figurspil.

 

Kreativt Værksted: Vi har et stort lokale til rådighed hvor der er mulighed for at fordybe sig i den kreative verden. Her er det muligt at lave alt lige fra smykker til flotte modeller og malerier. Ønsker man at lave større projekter kan vi tilbyde en god pris på materialerne.